Navetorium - Palvelut

Auditorio / kokoustila / elokuvateatteri

Suuri sali, joka toimii tilanteesta riippuen joko kokoustilana, auditoriona, elokuvateatterina tai vain oleskelutilana.

Baari ja ruokailutilat

Hullu Lehmä -baari, jossa myös ruokailut.

Saunatilat: Sisäsauna

Sähkölämmitteinen sauna, suihkut, pukuhuone ja 2x WC.

Saunatilat: Savusauna

Savusaunamme on hirsinen aito, oikea savusauna. Savusaunan lauteille mahtuu yhdellä kertaa noin kymmenen henkilöä. Saunan lähes kahden tonnin painoista kiuasta lämmitetään koko päivä mutta illalla löylyt ovatkin sitten vertaansa vailla. Oikeita savusaunoja on nykyään valitettavan vähän, tämäkin yksi harvoista Lappeenrannan alueella.

Saunatilat: Kylpytynnyri

Kylpytynnyri on kooltaan 8-10 hengelle sopiva, haloilla lämmitettävä puinen tynnyri, jonka vesi lämmitetään hieman vallitsevista keleistä riippuen noin +36 - +38 asteen lämpötilaan. Sopimuksesta ja lisäkorvauksesta lämmitämme suurille ryhmille myös toisen kylpytynnyrin.

Ruokailut

Järjestämme tapahtumanne yhteyteen teemanmukaiset todella maistuvat ruokailut.

Alkoholijuomat

Navetoriumissa ei ole anniskelua lainkaan, missään muodossa. Voitte kuitenkin tuoda tarvitsemanne määrän alkoholijuomia mukananne (myös alkoholittomat). Talon puolesta löytyy kattava valikoima erilaisia laseja kuten drinkkilasit, viinilasit, konjakkilasit, kuoharilasit ym.

Laitteistot

Salissa 4m leveä valkokangas, HDTV videotykki johon on kytkettävissä kannettava tietokoneenne (VGA + HDMI), 7.1 kanavainen äänentoisto, Playstation 3 jossa mm. Singstar -karaoke ja digiboksin välityksellä kaikki maksuttomat antenniverkon TV-kanavat. Kaikissa tiloissamme vapaassa käytössä nettiyhteys langattoman WLAN -verkon yli. Baarissa erilinen äänentoisto, jossa CD-soitin ja kiinteä tietokone nettiyhteydellä (Spotify, Youtube ym.).

Suosittelemme Teitä ottamaan kannettavan tietokoneen mukaanne, sillä auditoriossamme EI OLE talon puolesta tietokonetta. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan myös perinteisiä tallenteita kuten esimerkiksi musiikki CD:t ja musiikki DVD:t. Navetorium ei toimita tallenteita lainkaan, mihinkään tilaisuuteen, eikä missään tapauksessa.

Internetin kautta on helppoa suoratoistaa mm. musiikkia ja videomateriaalia, jota löytyy varmasti jokaiseen makuun. Langaton, kiinteä nettiyhteytemme (ADSL 8/1) on vapaasti käytössänne!

Kuljetukset Navetoriumiin ja takaisin

Tarvitsetteko kuljetusta Navetoriumiin ja takaisin? Suosittelemme Tilausliikenne Hännisen palveluita:

Tilausliikenne Hänninen Oy

Hullu Lehmä

Vinkki

Navetoriumissa ei ole tapahtumien aikana jatkuvasti henkilökunta paikalla mutta pidämme huolen siitä, että tilat ovat valmiina ja käytettävissä, saunat ja palju ovat lämpiminä, ruoat ovat valmiina ja laitteet toiminnassa, aina kun niitä tarvitaan. Navetoriumin omistaja asuu pihan toisella puolella ja on siten paikalla aina tarvittaessa.