Navetorium - Ohjelmat

Värikuulasota - Paintball

Tarjolla huhti-marraskuun ajan. Navetorium on järjestänyt värikuulasotaa jo vuodesta 2007. Välineemme ovat erittäin laadukkaita ja varmatoimisia, kuten Tippmanin puoliautomaattiset aseet, yhtenäiset maastopuvut ja laadukkaat värikuulat. Matka pelikentälle ja takaisin tapahtuu vanhalla armeijan maastokuorma-autolla, mallia SISU A-45 "Proto". Monet muistanevatkin auton armeija-ajoiltaan. Tervetuloa ylimääräisiin kertausharjoituksiin! Ryhmän koko max. 25hlö, minimi 8hlö (tai maksu 8hlö mukaan).
Katso hinnastostamme tarjoushintamme.

Yrityksenne TYKY/TYHY-päivä

Yritykset järjestävät henkilökunnalleen ulkoilu- ja virkistyspäiviä. Meiltä saatte tarvittaessa vaikka koko päivän "avaimet käteen" paketin. Ryhmänne koko voi vaihdella välillä 6-30hlö. Yksi hyvin suosittu ohjelmamme on nimeltään Navelympialaiset eli navettaolympialaiset.

Lumikenkäretket

Tarjolla tammi-huhtikuun ajan. Lumikenkäretket järjestämme lähimaastossa, jonka yhteyteen vaikkapa makkaranpaistoa ja nokipannukahvit metsälaavullamme. Retki soveltuu lähes kaiken ikäisille ja kuntoisille. Ryhmän koko max. 30hlö, minimi 6hlö.

Hullu Lehmä

Vinkki

Navetorium järjestää ulkoiluohjelmia myös erillisinä tapahtumina. Halutessanne voitte siis vuokrata Navetoriumin tilat ulkoiluohjelmanne yhteyteen tai voitte vain tulla viettämään mukavaa ulkoilupäivää.
Yhteystiedot